Kontaktujte nás +421 907 854 644 office@seamless1.sk

Predlžovanie Vlasov Metódou Seamless1

Nie každej z nás príroda nadelila dlhé a husté vlasy, avšak výberom vhodnej metódy a vlasového materiálu to môže byť už úplne inak! O tom sa presvedčila aj krásna,slovenká blogerka Sweetladylollipop, Ivanka Petrušová.

Už je to vyše mesiaca, čo mám vďaka Seamless1 vlasy dlhšie, hustejšie a krajšie! Ubehlo to nesmierne rýchlo a ja som sa s nimi zažila tak veľmi, až mám miestami pocit, že som ich takéto mala odjakživa. 

Na dobré sa ľahko zvyká, všakže? :)

Je to nádherný pocit! Moje vlasy boli od mala veľmi jemné a nikdy nedokázali vyrásť dlhšie než po lopatky. V istej chvíli sa vždy zlomili, pretože boli príliš slabé. Pravda, nepomáhala som im ani opätovným žehlením a kulmovaním. Mojím snom boli dlhé vlasy plné sily, na ktoré budem pyšná a ktoré mi dodajú istú dávku sebavedomia. Bohužiaľ, genetika nepustí, takže pokiaľ by som im nepomohla, stále by to ostalo iba v rovine snov.

Už dlhší čas som nad predĺžením rozmýšľala. Zvažovala som, aká metóda bude pre moje vlasy najvhodnejšia a či to vôbec zvládnu. Nebudem klamať, mala som rešpekt – predsa, nadpojené vlasysú pre “nováčika”, pre niekoho, kto s tým nikdy nemal skúsenosť, čosi úplne iné a istým spôsobom je to krok do neznáma. Nebola som si istá, ako sa mi s nadpojenými vlasmi bude pracovať, či budú vyzerať prirodzene...Otáznikov bolo v mojej hlave mnoho. Stále to však celé bolo len v teoretickej fáze, až prišlo Seamless a všetky otázky a otázniky s aplikovaním prvej pásky zmizli. Môj sen o dlhých vlasoch sa stal skutočnosťou. :)

Aplikácia bola nesmierne rýchla a profesionálna, veľmi sa mi páčil prístup dievčat, ktoré sa zaujímali o to, čomu sa vo voľnom čase venujem. Pýtali sa, či cvičím, či nosím copy a ak áno, tak aké -> všetkytieto otázky im totiž pomohli rozmiestniť pásky tak, aby ma v bežnom živote neobmedzovali a aby vlasy vyzerali čo najprirodzenejšie. Veľmi ma to potešilo, pretože už v tomto momente som sa presvedčila, že nie iba materiál v podobe vlasov, ale aj ľudia, ktorí s nimi pracujú, sú na vysokej úrovni a ja im môžem naplno dôverovať! 

Prvé dni som sa nosila ako kráľovná, vlasy som stále obzerala v zrkadle. Pravda, obzerám ich aj dnes, ale ako som písala v úvode, už som si na ne zvykla tak, že mám pocit, akoby boli moje. :) Sú nádherné! Lesklé, príjemné na dotyk, ľahké na úpravu. Okrem toho aj nesmierne ľahučké! Vyzerajú tak prirodzene, až sa ma niekoľko ľudí opýtalo, ako mi tak rýchlo narástli vlasy. :)

Spočiatku som sa bála, aby som pásky neodtrhla či neodlepila - či už pri rozčesávaní alebo úprave účesu - a mala som rešpekt aj pri umývaní. Po chvíli som si však zvykla a dnes mi ide všetko úplne automaticky. O dva týždne ma čaká môj prvý “prelep”, tak som veľmi zvedavá, ako to bude prebiehať, koľko to bude trvať a čo ma čaká. Teším sa na to!Ak predĺženie vlasov zvažujete, určite choďte do toho! 

Sľubujem, že to neoľutujete a budete sa vďaka novým krásnym vlasom cítiť úžasne, ženskejšie a sebavedomejšie.